Foci

2023.02.04. 21:36

Bicskei győzelem a főpróbán, jöhet az előadás

A Bicskei TC csapata folytatta a felkészülési találkozók sorozatát, az NB III jövő heti rajtja előtt az FTC II. csapatával játszotta utolsó mérkőzését a Népligetben.

Káldor András

Nem kímélték magukat a játékosok a Népligeti összecsapáson

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Ferencvárosi TC II. - Bicske TC 0-1 (0-1)

Ferencvárosi TC II.: Őri – Lukács D., Juhász B., Orosz, Almássy – Tóth A., Manner, Mazzonetto - Pócsik, Pintér D., Fenyvesi. Csere: Mergl, Kaján, Varga Z., Bagi, Ladányi, Cubra, Pajti, Redzic. Vezetőedző: Korolovszky Gábor

Bicskei TC: Illés - Gaszner, Bozsoki, Vékony, Dankó (Varga L.) – Hirman (Reizinger), Marsa (Dencinger), Sipos G. – Savanya (Tajti), Sóron (Szokolay), Molnár A. (Kovács P.). Vezetőedző: Csordás Csaba
Gól: Bozsoki (18.)

Az Fradi impozáns edzőközpontjában, viharos erejű szélben került lejátszásra a Bicskei TC utolsó előkészületi mérkőzése. A vendéglátók kaptak jobban lábra, a 3. percben Illés Bencét megtréfálta a szél és a labda mellé nyúlt, Pócsik Botond került így lövőhelyzetbe, amit már bravúrral mentett, a kipattanót Lukács Dániel tűzte rá 18 méterről, Illés azonban újra jóvátette hibáját. A 15. percben Orosz Marcell ívelt a 16-osra Nicolo Mazzonetto elé, Illés ezúttal a helyzet magaslatán állt, és fogta a labdát. A 18. percben a támadó térfél jobb oldaláról Sóron Tibor ívelt szabadrúgást a kapu elé, Bozsoki Imre remek ütemben érkezett, és 6 méterről kapu bal oldalába fejelt, 0-1. A 30. percben a jobb oldali szabadrúgást követően a védőkről lepattanót labdát Tóth Alex 22 méterről lőtte fölé. A 36. percben Vékony Viktor sikertelen cselezésbe bonyolódott a 16-os előtt, a labda Pócsikhoz került, de ő 20 méterről fölé bombázott.

A 63. percben Marsa Levente a jobb oldali 16-os sarkától lőtt szabadrúgást fölé, majd öt perccel később a Kovács Péter elleni fault után Sóron 17 méterről a kapuléc alsó lapjára lőtt, és onnan a mezőnybe pattant a labda. A 78. percben hazai sarokrúgás után némi torzsalkodás alakult ki Bozsoki és Orosz között, a játékvezető a hazai játékost cserével kiállította. A 88. percben Pajti Attila 16 méteres lövését védte Illés, majd Kaján Norbert lecsúszott beadása találta el a bal oldali kapufát. A Bicskei TC a második félidőben játszott jobban, annak ellenére hogy a győztes gól az első játékrészben esett.  

A sárga-kékek február 12-én az ETO Akadémia ellen kezdik tavaszi „hadjáratukat” az NB III Nyugati csoportjában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában