Focitorna

2023.02.07. 17:26

Az emlékezés tornája Pázmándon

Immár a negyedik alkalommal került sor a Pázmándi Kispályás labdarúgó-emléktornára Boronai József, Majdán Károly és idősebb Horváth István tiszteletére a helyi sportközpontban.

Káldor András

A tornagyőztes lett a Pázmánd „kék” csapata

Fotó: A szervezők

A meghívott nyolc csapatot a szervezők két négyes csoportban sorsolták. Az „A” jelű kvartettben szoros küzdelemben végül Pázmánd „kék” csapata végzett az élen, megelőzve a Vált, Pettend „arany” alakulatát és Kápolnásnyéket. A „B” csoportban Pettend „piros” gárdája mögött a Sukoró, Mány, Pázmánd „zöld” sorrend alakult ki. A rájátszás bronzcsatájában Sukoró izgalmas mérkőzésen múlta felül Vál együttesét. A fináléban egy végletekig kiéleződött mérkőzésen Pázmánd „kék” csapata 2-0 arányban legyőzte a pettendi „pirosakat”.
A vándorkupa két év után került vissza ismét Pettendről Pázmándra. A torna legjobb kapusának a sukorói Balogh Gábort választották, aki kapott gól nélkül zárta a tornát.  A legjobb játékosnak járó címet Pázmánd „kék” csapatából Czakó Balázs érdemelte ki. Az eredményhirdetést követően a résztvevőket és hozzátartozóikat egy finom ebéddel vendégelték meg a szervezők.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában