Röplabda

2023.02.17. 19:04

A címvédő érkezik Fehérvárra

Szombaton 18:30-tól a Videoton Oktatási Központban fogadja a MÁV Előre SC-Foxconn csapata a férfi röplabda Extraliga felsőháza középszakaszának 4. fordulójában a regnáló bajnok Pénzügyőr SE együttesét.

Káldor András

Ambrus Bence próbálja a Pénzügyőr térfelére juttatni a labdát

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Nem vár sétagalopp a kék-fehérekre a címvédő és kupagyőztes Pénzügyőr SE ellen, de a Loki idén már egyszer bebizonyította, hogy nem legyőzhetetlen a zöld-fehér legénység. Dávid Zoltán vezetőedző tanítványai pedig szeretnék megismételni a januári sikert, már csak azért is, mivel a középszakasz során eddig még nyeretlenek. Kétségtelen, hogy a statisztikát nézve nem mellettük áll a zászló, hiszen az elmúlt tíz egymás elleni mérkőzésből mindössze egyetlen alkalommal hagyták el győztesen a pályát.

- Az elmúlt néhány mérkőzés nem úgy alakult, ahogy azt vártuk, de dolgozunk keményen és véleményem szerint, ha mindenkinél meglesz a mentális összeszedettség, akkor számunkra kedvező kimenetele lehet a hétvégi rangadónak. Egyszer már sikerült nyerni és hiszem azt, hogy sikerülhet ismét. – nyilatkozta csapata honlapján Takács Milán, a gárda liberója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában