Labdarúgás

2023.01.30. 18:31

Újabb hazai siker

Lejátszotta a felkészülés során a Puskás Akadémia II. csapata harmadik tesztmérkőzését, ezúttal a szintén NB III-as, de a Közép csoportban érdekelt Paksi FC II.-vel vívott kőkemény csatát, melyet egy góllal megnyert.

Káldor András

A rutinos Magasföldi József (sötét mezben) ismét bevette a kaput

Fotó: pfla.hu

Puskás Akadémia FC II – Paksi FC II. 2–1 (2–0) 

Puskás Akadémia FC II.: Pécsi - Makara, Vajda, Umathum, Fodor - Bakos, Juricsics, Vékony - Magasföldi, Vizler, Jablonszkij. A második félidőben pályára lépett: Perczel, Czár, Bányai. Vezetőedző: Nagy Ádám  

Paksi FC II.: Balázs (Kovács F.) - Ádám (Osztermájer), Papp, Gregor - Görög (Keringer), Nyári, Ignácz (Váncsa), Nagy, Ribár (Rafael) - Böde (Palóka), Ulbert (Szabó). Vezetőedző: Kindl István 

Gól: Vizler, Magasföldi, ill. Nyári (11-esből).

- A felkészülés ezen szakaszában, ahogyan terveztük, a rendelkezésre álló játékosoknak 90 perces mérkőzés-terhelést tudtunk adni. A mérkőzés bizonyosságot ad arról, hogy a labdabirtoklásban és a labdaszerzésben megalkotott alapvetéseink működőképesek lehetnek az előttünk álló félévben is. Egy fiatalos, lendületes, agresszív csapat volt az ellenfelünk, amelyik kellő kihívások elé állított minket. Ugyanakkor, ebben a közegben is tudtuk alkalmazni a korábban gyakorolt elemeket a játékunkban, mint például a játékszervezést a középső zónában, és úgy tűnik, hogy megtaláltuk azt a labdaszerzési mechanizmust, amelyben a játékosok a leghatékonyabban tudnak működni. Az utolsó 10-15 percben kapkodóvá váltunk, ezt a dolgot az előttünk álló két hétben szeretnénk végleg átadni a múltnak. Dolgozunk tovább gőzerővel, mert nyakunkon a bajnokság kezdete. – fogalmazott Nagy Ádám, utalva arra, hogy február 12-én, vasárnap elrajtol az NB III mezőnye is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában