Jégkorong

2023.01.02. 15:04

Pontokat gyűjthet a DAB kedd este

Az Erste Liga keddi játéknapján a Dunaújvárosi Acélbikák a tabellán 4. helyen tanyázó DEAC csapata ellen próbálják kijavítani a legutóbbi DVTK-tól elszenvedett hazai vereséget ma 18:30-tól.

Káldor András

A DAB (piros-fehér) szeretne újabb sikert elérni a DEAC ellen

Fotó: Kricskovics Antal

Mondhatni az év vége korántsem az újvárosi hokisok kedve szerint alakult, a piros-fehérek négygólos vereséget szenvedtek a DVTK csapatától, és igen keserű szájízzel zárták a decembert.
Most sem lesz könnyű dolguk a debreceni gárdával szemben, bár a két csapat eddigi három összecsapásából a Dunaújvárosi Acélbikák a hazai meccsüket hozták, maratoni büntetőpárbajban megszerezve a két pontot, míg a DEAC-nak egy egység jutott. – igaz ez még október közepe táján történt.
A DAB két igen kellemetlen zakóba szaladt bele mostanság, a Budapest Jégkorong Akadémia, valamint a FEHA 19 elleni összecsapásokon, ráadásul Szabó Csaba sem áll majd Niko Eronen vezetőedző rendelkezésére a debreceniek ellen, mivel őt a Fegyelmi Bizottság kiemelten sportszerűtlen megnyilvánulása miatt két Erste Liga-mérkőzéstől eltiltott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában