Hatalmas az érdeklődés az öregfiúknál

2023.01.24. 19:00

Népszerűek a FŐNIX-ben rendezett téli teremtornák

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága a hagyományoknak megfelelően idén is megrendezi a Beszédes József Öregfiúk Teremlabdarúgó Emléktornát az öregfiúk, valamint a Fésű Ferenc Női Teremlabdarúgó Emléktornát az aktív versenyzők számára.

Káldor András

Minden évben nagy harcot vívnak a csapatok az elsőségért az öregfiúknál

Fotó: Nagy Norbert / FMH

A Beszédes József Öregfiúk Teremlabdarúgó Emléktornára még egy napig ugyan nevezhettek volna a kiírás szerint az érdeklődő csapatok a tervezett 16-os csapatlétszám beteltéig, ám ez időközben 24 csapatosra módosult, mivel sokkal többen szeretnének elindulni, és így már korábban lezárta az nevezési listát az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága. A megmérettetésre a FŐNIX Sportcsarnokban kerül sor 2023. február 4-én, szombaton, 8.30 – 17.00 között. A tornán azok léphetnek pályára, akik a mérkőzés napjáig a 34. életévüket naptári napra betöltötték, illetve ennél idősebb korú labdarúgó vehetnek részt. Ezen kívül feltétel, hogy csak az egyesületek igazolt, öregfiú játékengedéllyel rendelkező játékosai számára biztosítanak játéklehetőséget a szervezők. A mérkőzések játék ideje a selejtező csoportokban 1 x 18 perc, a középdöntőkben és a helyosztókon 2 × 10 perc lesz.
A torna sorsolásáról 2023. január 31.-ig értesíti az Igazgatóság a csapatokat.

A Fésű Ferenc Női Teremlabdarúgó Emléktornát egy nappal később, 2023. február 5-én, vasárnap 8.30 – 17.00-ig ugyancsak a FŐNIX Sportcsarnokban rendezik. A mérkőzéseken a mérkőzés napjáig a 14. életévét naptári napra betöltött és annál idősebb korú labdarúgó vehet részt, és kizárólag az egyesületek igazolt játékosai léphetnek pályára. A mérkőzések – akárcsak az öregfiúknál - játék ideje a selejtező csoportokban és a középdöntőbe 1 x 18 perc, az elődöntőkben, és a döntőben 2 × 10 perc lesz.

A nevezési határidő: 2023. 01.26-án jár le, illetve a tervezett 16-os csapatlétszám beteltéig. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában