Edzőmeccs

2023.01.15. 08:08

Nem bírtak egymással (galéria)

Folytatta a Bicskei TC NB III-as együttese a felkészülési mérkőzések sorozatát, Csordás Csaba tanítványai a szintén a harmadosztályban szereplő Monori SE csapatával csaptak össze.

Káldor András

Jó iramú mérkőzést játszottak a felek

Fotó: Kricskovics Antal

Bicskei TC – Monori SE 2-2 (2-1)
Vezette: Rózsa József.
Bicskei TC: Illés (Papp Zs.) - Gaszner, Hirman, Bozsoki, Lakatos – Molnár A., Gálfi, Vékony, Tajti - Kovács P., Sóron. Vezetőedző: Csordás Csaba
Az 60. perctől: Papp Zs. - Nyúl, Pekowski, Vicz, Varga L. - Csóh, Kincses, Szokolay, Németh J. - Nagy M., Savanya
Monori SE: Bozsó - Bokros, Juhász Zs., Antman, Puskás - Papp R., Kovács D., Hulicsár - Pleszkán, Erhardt, Farkas Á.. Vezetőedző: Kurucsai Milán
Gól: Molnár A., Vékony, ill. Hulicsár, Haragos

A 4. percben Kovács Péter szerzett labdát az ellenfél térfelén, két jó csel után 14 méterről az oldalhálót rezegtette meg, nagy gólszerzési lehetőség maradt kihasználatlanul. A 21. percben egy előre vágott labdára együtt indult Illés Áron és Hulicsár Máté, a vendég támadó érte el előbb, fejjel megtolta a kapus fölött, majd 30 méterről az üresen maradt kapuba gurított, 0-1. A 30. percben Sóron Tibor adott be a jobb oldalról, Vékony Viktor Molnár Attila elé tálalt, aki egy csel után 14 méterről a hálóba vágta a labdát, 1-1. A 40. percben Kovács P. Sóronhoz továbbított, beadását Vékony a kapu közepébe lőtte, 2-1. 

Az 50. percben Hirman Kristóf a jól kilépő Kovács Péter elé passzolt, akinek a 14 méteres lövése elakadt a kapusban. A lefújás előtti pillanatokban egy gyors ellentámadás végén az üresen felejtett Haragos Viktor a kapu jobb oldalába lőtt, 2-2.   

A Bicskei TC legközelebb szerdán 19 órától a Pénzügyőr SE csapatával találkozik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában