NB II előzetes

2023.01.27. 17:00

Jól jönnének a pontok

A Merkantil Bank NB II 21. fordulójában az AFC Csákvár vasárnap 13 órakor a 14. helyen álló BFC Siófokkal vívhat presztízscsatát a Balaton-partján.

Káldor András

Gólokat várnak a Csákvár csapatkapitányától, Baracskai Rolandtól (fehér)

Fotó: Kricskovics Antal

Bő másfél hónap után újra pattog vasárnaptól a labda az NB II-ben, hogy aztán ez az időszak elég volt-e arra, hogy a csapatok kipihenjék magukat, illetve felkészültek-e a május 21-ig tartó erőltetett menetre majd az idő eldönti.
Mindenesetre az Aqvital FC Csákvár rögtön egy olyan mérkőzéssel indít, amelyen az ősszel megszerzett nyolcadik pozíciója megtartása szempontjából rendkívül fontos lenne a pontszerzés. A csákváriak keretében minimális változás volt, Kártik Bálint Pécsre távozott, míg Tiszakécskéről Beliczky Gergő érkezett.   

Nagy valószínűséggel a két csapat augusztusban Csákváron lejátszott mérkőzésének végeredményével kiegyeznének az AFC szurkolói, akkor Mészáros Dávid első félidőben lőtt találatával nyertek 1-0-ra.  

Azóta történt egy edzőváltás ellenfelüknél a tél folyamán, a korábban a Bicskei TC csapatát az NB III-be feljuttató Vukmir Dragan vette át a kormánybotot Domján Attilától. Őszi keretükből a PMFC-hez távozott Krausz Raul, valamint Nyári Patrik, aki kölcsönben volt a csapatnál, visszatért Paksra. Helyükre ugyancsak két kölcsönjátékos érkezett, a Budapest Honvédtól a belső védő Horváth Milán és Volter Patrik a Paksi FC-től.
 

A találkozót Berényi Tamás vezeti, segítői Szabó Dániel és Nagy Viktor lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában