Számos lehetőség közül lehet választani

2023.01.09. 16:00

Januárban is lehet sportolni a Nyitott Tornatermekben

Több mint húsz helyszínen, számos sportlehetőséggel várja a mozogni vágyókat a Nyitott Tornatermek program. Az országosan egyedülálló kezdeményezés januárban is folytatódik, és díjmentes sportolási lehetőséget kínál a székesfehérváriaknak.

ÖKK

Forrás: Pexels

Nyugdíjas torna, fitnesz, teremlabdarúgás, tollaslabda, asztalitenisz, valamint floorball és kosárlabda is várja a sportolni vágyó lakosságot januárban, a Nyitott Tornatermek program keretein belül. A programokra jelentkezni a helyszíneken, érkezési sorrendben lehetséges. A részvétel feltétele a tiszta talpú sport- vagy tornacipő, valamint a megfelelő sportöltözet és sporteszköz.

Népszerű mozgásforma a hétfőtől csütörtökig, minden nap 16.00 órakor kezdődő nyugdíjas torna, melyet valamennyi városrészben megrendeznek a szépkorúaknak. Asztaliteniszre péntekenként lesz lehetőség januárban is, 20.00 és 21.45 óra között a Németh László Általános Iskola tornatermében.

Változás, hogy a Köfém SC tekecsarnokában, a Kisfaludi Közösségi Házban, a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban, valamint a Csalai Közösségi Tér és az Alsóvárosi Közösségi Tér termeiben a programok január 31-ig szünetelnek. Az iskolában elinduló felújítási munkálatok miatt zárva tart továbbá a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium tornaterme is.

A lehetőségek teljes listáját a helyszínekkel és időpontokkal együtt a városi honlapon, ide kattintva érhetik el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában