NB III.

2023.01.28. 19:50

Iváncsai siker a megyei rangadón

Két, NB III-ban szereplő együttes találkozott szombaton a Kerecsendi K. Márton utcai létesítményben. A Közép csoport élén álló Iváncsa KSE és a Nyugati csoportban vitézkedő Bicskei TC csatáját ezúttal a vendégek nyerték egy góllal.

Káldor András

A pirosban játszó Iváncsa ráerőltette akaratát vendéglátóira

Fotó: Komjáthy Péter

Bicskei TC – Iváncsa KSE 2-3 (1-3)

Bicskei TC: lllés - Gaszner, Bozsoki, Lakatos, Dankó - Sipos, Vékony, Marsa -Savanya, Sóron, Molnár A. Csere: Papp Zs., Izing, Tajtil Hirman, Szokolay. Vezetőedző: Csordás Csaba

Iváncsa KSE: Ordasi – Madarász B., Aradi, Nyilas, Barta – Horváth B., Cseszneki, Kercsó - Schuszter, Vallejos, Bányai. Csere: Bolla, Fehér, Fekecs, Szabó B., Jova, Kovács S., Nyúl. Vezetőedző: Tóth András

Gól: Molnár A., Sóron, ill. Cseszneki, Kercsó, Bányai  

A „Fradi ölő" Iváncsa már az 5. percben megszerezte a vezetést, egy jobboldali átemelést Bányai Péter stukkolta Cseszneki Richárdnak, aki egy igazítás után a 10 méterről a kapuba lőtt, 0-1. A 13. percben Gaszner Roland jobb oldali beadása először lepattant egy védőről, az ismétlés bíztató helyzetben találta Sipos Gábort, de az egyik védő lelopta a labdát a lábáról. A következő percekben Sóron Tibor előtt adódtak lehetőségek, de először a lövése keresztben elgurult a kapu előtt, majd a Ordasi Gergő mentette lövését. A 24. percben Lakatos Gergő fejelt össze ellenfelével, súlyosnak látszó sérülés miatt mentőnek kellett elvinnie, Izing Martin állt a helyére. Két perccel később a bal oldali beadás Illés Bencéről Bozsoki Imrére pattant, onnan Kercsó Bence elé, aki egy lépésről a kapuba pofozta a labdát, 0-2. Egy perccel később egy 16-osról leadott megpattanó lövés okozott némi gondot Illésnek. A 38. percben Ordasi nem értette meg a védője szándékát, összefutottak, így a labda Molnár Attila elé került, és ő az üresen maradt kapuba gurított, 1-2.  A szünet előtti percben egy szépen kivitelezett támadást követően Bányai 15 méterről zörgette meg a hálót, 1-3. 

Az 54. percben Sóron balról cselezett befelé, majd 15 méteres lövése kevéssel kerülte el a kaput. Majd Hirman Kristóf két 20 méteres lövéssel is próbálkozott, de sikertelenül. A 86. percben Vékony Viktort akadályozták a kapu előtt szabálytalanul, a megítélt büntetőt Sóron értékesítette, 2-3. A lefújás előtt még volt egy lehetőségük a vendégeknek, szabadrúgásból de az eredmény már nem változott. 

A sűrű program miatt fáradtan, fásultan mozgott a BTC, amit az Iváncsa rutinosan kihasznált. 

A BTC legközelebb jövő szombaton 11 órakor a Ferencváros II. csapatának vendége lesz, míg az Iváncsa KSE együttese február 1-én 13 órakor a Gyirmót FC Győr II.-vel mérkőzik, idegenben. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában