Labdarúgás

2023.01.25. 21:00

Gólgazdag meccsen győzött a BTC (galéria)

A Bicskei TC folytatta a felkészülési mérkőzések sorozatát, ezúttal a Újpest FC II. csapata látta vendégül a sárga-kék legénységet, akik egygólos győzelmet arattak a Tábor utcában.

Káldor András

A bicskei Sípos Gábor (fehér) próbálja lerázni védőjét

Fotó: Kricskovics Antal

Az UTE edzőközpont műfüves pályáján az Illés - Gaszner, Bozsoki, Lakatos, Dankó - Hirman, Vékony, Marsa - Tajti, Sóron, Kovács P. összeállításban kezdte a BTC a szintén harmadosztályú, a Közép csoportban szereplő, és ott jelenleg az 5. helyen tanyázó vendéglátók ellen a mérkőzést.

Óvatos, nem túl eseménydús kezdés után a 11. percben Dékei Márk lépett ki a baloldalon, 10 méteres lövését Illés Bence kiütötte, a kipattanót Szűcs Áron 18 méterről fölé lőtte. Tíz perccel később Bozsoki Imre szerelését látta szabálytalannak a bíró, a megítélt 26 méteres szabadrúgást Dékei a kapu mellé küldte. A 25. percben az oldalvonal mellől a 11-es magasságából Sóron Tibor végezhetett el szabadrúgást, lövését a hazai kapus mentette. Két perccel később Tajti Balázst akadályozták szabálytalanul a 16-oson belül, a megítélt büntetőt Sóron a jobb alsóba lőtte, 0-1. A 30. percben Gaszner Roland jobb oldali beadása után Sóron került földre, a játékvezető ezúttal nagyvonalúan továbbot intett. A 33. percben Kovács Péter remek passza után  Sóron 14 méterről  mellé lőtt, majd öt perccel később Lakatos Gergő forintos labdáját Marsa Levente 18 méterről emelte mellé.

A szünetben Illés, Lakatos és Marsa helyett Papp Zsombor, Izing, valamint Sipos Gábor folytatták.  A 47. percben Kovács P. ellen szabálytalankodott a kapujából messze kint bóklászó Miklósi Benedek, Sóron lőtte a szabadrúgást, a kapu fölé. A következő percben Tajti futott el a jobb oldalon, remek beadását Sóron kapásból lőtte a léc alsó lapjára és onnan a gólvonalon túlra pattant a labda, 0-2. Az 53. percben Dékei  a bizonytalankodó védők közül kilépett, és kissé jobbról, 14 méterről a hosszú sarokba lőtt, 1-2. Három perccel később Mucsányi Márk lemásolta játékostársát, és ugyanonnan,  ugyanúgy szerzett gólt, 2-2.  A következő percben Gaszner lódult meg a jobb oldalon, élesen belőtt labdáját Kovács P. kapásból bombázta a hálóba, 2-3. A 85. percben Bozsoki a bal oldali 16-os sarkánál szabálytalankodott Quasim Amir ellen, a sértett szabadrúgása nem jelentett veszélyt a kapura.
A fiatal, erőtől duzzadó vendéglátók ellen bíztató, helyenként jó játékkal győzött a BTC.
Legközelebb Bicskén lépnek pályára Csordás Csaba tanítványai, szombaton 11 órai kezdéssel az Iváncsa KSE csapata ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában