A Csákvárból ment Bicskére

2023.01.12. 16:34

Felcsúti nevelést igazoltak a kapuba

Papp Zsombor személyében 22 éves hálóőr csatlakozott a Bicskei TC labdarúgó-csapatához.

Németh Krisztián

Papp Zsombor (jobbra) Csákvárról tette át a székhelyét

Forrás: Bicskei TC

A fiatal kapus a Puskás Akadémiában nevelkedett, végig járta az utánpótlás csapatokat, majd a 2019/2020-as bajnokságban a klub második csapatában is bemutatkozhatott az NBIII.-ban. Két mérkőzésen védte csapata kapuját a harmadik vonalban, az egyik ezek közül a a Lipót Pékség elleni mérkőzés volt.

Éppen náluk folytatta pályafutását, egy szezont töltött a mosoniaknál, majd a 2021/2022-es szezonban visszatért Fejérbe, és a másodosztályban szereplő Csákvárhoz került.

Papp Zsombor újdonsült csapata túl van már az első felkészülési mérkőzésen. Kedden egy megpattanó lövéssel, és egy tizenegyessel 2-0-ra kikaptak az NBII.-es Siófoktól. Szombaton a Monorra mérkőznek meg szintén otthon, jövő szerdán pedig a Pénzügyőr otthonába utaznak. Az ellenfelek között szerepel még: a Dunaújváros, az  Újpest II., a Fradi-verő Iváncsa, a Ferencváros II., valamint az ETO Akadémia is.     

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában