Kézilabda

2023.01.28. 21:49

Érzékeny veszteség Dunaújvárosban

A Dunaújvárosi Kohász KA a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a szezon végén távozik a csapat irányítója, Farkas Johanna.

Káldor András

Farkas Johanna jelenleg a góllövőlista ötödik helyén áll

Fotó: Zsedrovits Enikő / DH

A 20 éves irányító a korábbi kölcsönszerződést követően az előző év nyarán lett végleg az újvárosiaké, ám a 2023/2024-es szezont már a fővárosban, az MTK Budapest csapatában kezdi meg.
Horváth Tibor, a Dunaújvárosi Kohász KA ügyvezetője kiemelte, szerették volna a játékost maradásra bírni, azonban minden igyekezetük ellenére a Farkas a távozás mellett döntött.
Eligazolása már csak azért is érzékeny veszteség az újvárosiaknak, mert Farkas messze a csapat legjobb góllövője az NB I-ben, 13 találkozón már 73-szor talált az ellenfelek kapujába.
Az teljes igazsághoz tartozik, hogy leendő új csapatának, az MTK Budapestnek azért kellett új irányító után néznie, miután Pál Tamara bejelentette, hogy Romániában, SCM Gloria Buzauna együttesében folytatja a nyártól.
 

Azt sem szabad elfelejteni, hogy korábban Újvárosban az MTK Budapest jelenlegi vezetőedzője, Vágó Attila volt Farkas trénere, ez is számíthatott az irányító döntésében…  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában