Szoros vereség

2023.01.11. 19:23

Elsőre nem volt rossz

Megkezdte az előkészületi mérkőzések sorozatát a Bicskei TC, elsőre az NB II 14. helyén álló BFC Siófok csapata vendégszerepelt, és nyert két góllal a házigazdák műfüves pályáján.

Káldor András

Sóron Tibor (fehér) ezúttal nem talált be

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Bicskei TC – BFC Siófok 0-2 (0-1)
Bicskei TC: Papp (Illés) - Gaszner, Hirman (Pekowski), Bozsoki, Lakatos – Molnár A. (Csóh), Vékony, Tajti, Kovács Á. (Szokolay) - Sóron, Németh J. (Varga L.). Vezetőedző: Csordás Csaba
BFC Siófok: Hutvágner - Polényí, Varjas, Forgács, Szakály - György, Makrai, Pataki, Nemes - Vintonji, Markovics. Szakmai igazgató: Vukmir Dragan
Gól: Szakály A., Volter
A 15. percben Bozsoki Imre szerelte a 16-osnál Sergej Vintonjit, ezt a játékvezető szabálytalannak minősítette, és 11-est ítélt, amelyet Szakály Attila a jobb alsó sarokba lőtt, 0-1. A 20. percben Sóron Tibor a 16-os baloldali sarkáról lőtt, a kapus szögletre ütötte a labdát, a sarokrúgást követően Vékony Viktor 14 méteres lövését biztos kézzel fogta Hutvágner Gergely.

A szünetben a vendégek teljes sort cseréltek, míg a hazaiaknál is több változtatás történt. Az 51. percben egy jobb oldali támadást követően Volter Patrik 14 méteres lövése az egyik védőn megpattanva a tehetetlen Illés Bence fölött a bal felső sarokba hullott, 0-2. Az 58. percben ismét jobb oldali támadás vezettek a vendégek, a beadás után Volter 14 méterről nagy erővel a lécet találta el. Két perccel később visszaállt a Németh János-Kovács Ádám-Molnár Attila trió a Gaszner Roland, Tajti Balázs és Sóron helyére. A 80. percben a feltűnően aktív Volter a jobb oldali beadást követően 15 méterről tűzte rá, Illés mutatós vetődéssel szögletre mentett. Az ellentámadásnál a próbajátékon szerepelő Csóh Patrik kisebb fejsérülést szenvedett, így számára előbb vége lett a meccsnek. A 83. percben Kovács Á. passzolt Némethhez, akinek a 17 méteres emelése alig kerülte el a kapu bal oldalát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában