Hazatértek, itthon edzenek

2023.01.20. 23:02

Befejeződött a MOL Fehérvár és a Puskás külföldi edzőtábora

A Vidi a horvátországi Novigradban, a Puskás Akadémia a dél-spanyolországi Marbellán edzőtáborozott. Mindkét gárda itthon készül tovább a jövő hétvégi bajnoki folytatásra.

Németh Krisztián

Fotó: Szabó M./MW/archív

A MOL Fehérvár arról adott hírt honlapján, hogy péntek délelőtt az előző napi, 1-1-es döntetlennel záruló Radnicski Belgrád elleni mérkőzésen játszók a konditeremben regenerálódtak, a többiek pedig bő fél órára szobakerékpárra pattantak, majd a közös ebédet követően délben indult útnak a csapatbusszal a dalmát nyaralóvárosból Székesfehérvárra. Huszti Szabolcs az utolsó edzőmeccsen látottakkal nem volt elégedett, ellenben a szerdai szlovén Domzale elleni 3-0-ás győzelemmel. 
– Szerettük volna, hogy a lehető legtöbb játékos a két meccsen 90 percnyi játéklehetőséget kapjon, de ma sokkal kevesebb pozitív dolgot láttam, mint tegnap, főleg a második félidőben. Sok edzésen vagyunk túl, de a tegnapi pozitív mérkőzés után most kicsit keserűbb a szánk íze – mondta a tréner. 
A Puskás Akadémia a cseh Jablonec elleni 1-0-ás vereséggel zárta a marbellai „kirándulást”. Hornyák Zsolt együttese péntek késő délután landolt a Liszt Ferenc repülőtéren. A felkészülés Felcsúton kedden délután folytatódik. 
– Összességében meg vagyok elégedve a fiúk munkájával. Most egy kicsit pihentetni kell őket, aztán felkészülni az idei első tétmérkőzésünkre – mondta Hornyák. 
Az OTP Bank Liga idei nyitányán a MOL Fehérvár jövő vasárnap a csikócsapat Kecskemét, a Puskás Akadémia pedig a Mezőkövesd otthonába látogat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában