Futsal előzetes

2023.01.05. 13:00

A kupában gyűrhetné le riválisát a Dunaújváros

A Dunaújváros Futsal csapata pénteken 20 órától a Magyar Kupa 2. fordulójában az UTE gárdája ellen próbálja kiharcolni a továbbjutást, ezúttal a Rácalmási Sportcsarnokban.

Káldor András

A pirosban játszó Dunaújváros Futsalra nehéz kétszer húsz perc vár

Fotó: A klub

Nem lesz könnyű dolguk az újvárosi futsalosoknak, mivel ellenfelükkel egy csoportban vitézkednek az NB II Nyugati csoportjában, és egyáltalán nem lehetnek jó emlékeik az idei szezonból velük kapcsolatban. Két alkalommal találkoztak a lila-fehérekkel, és mindannyiszor vereséget szenvedtek tőlük. Még az 1. fordulóban, Dunaújvárosban tudtak nyerni az amúgy a tabella 2. helyén álló fővárosiak 5-3-ra, míg november végén, Újpesten egy eléggé méretes zakót szabtak, és 7-1-re győzték le Tóth Árpád vezetőedző tanítványait.  

A Magyar Kupában a Dunaújváros Futsal – riválisához hasonlóan – eddig egy mérkőzést játszott, és 4-2-re legyőzte a szintén a Nyugati csoportban szereplő Nagykanizsa Futsal csapatát. A Dunaújvárosi Egyetem csarnokában megrendezett összecsapáson Ivacs Gábor, Szili Szabolcs, Kovács Krisztián, és Csányi Dávid szerezték a piros-fehérek találatait, erre ugyan Fujsz Richárd kettővel válaszolt, de ez kevés volt a vendégeknek.
Az UTE ugyancsak második vonalbeli együttes, az Asterix Érd felett diadalmaskodott egy gólokban igen gazdag mérkőzésen (8-5) ebben a fordulóban.
A bajnokságban decemberben, az UTE elleni 1-7-után megtáltosodott a Dunaújváros Futsal, zsinórban háromszor győztek, sorrendben a 2F-Bau Tolna-Mözs, a Mad Dogs, és az Asterix Érd ellen.

Ezekre az eredményekre lehet alapozni pénteken este is, s mint tudjuk egy kupameccs más, mint a bajnokság, ott bármi előfordulhat...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában