Kézilabda

2022.12.21. 16:17

Nehéz hatvan perc vár a DKKA csapatára

A női kézilabda K&H Liga NB I 8. fordulójában ma 18 órakor az Európa Liga csoportkörébe jutott Praktiker-Vác ellen szeretné gyarapítani pontjai számát a tabellán a 4. helyen tanyázó Dunaújvárosi Kohász KA csapata.

Káldor András

Poczetnyik Luca (piros) mostanában csapata vezére volt

Fotó: Kricskovics Antal

A házigazdák egy debreceni vereség (33-34) után szeretnének a győzelem ösvényére visszatérni, míg a Dunaújvárosi Kohász KA a Siófok KC elleni sikert (25-24) megélve újabb pontszerzésre törne. Az újvárosi együttes így a kilencedik meccsén aratott ötödik győzelmével a Motherson-Mosonmagyaróvári KC-t megelőzve kétpontos előnyt kovácsolt.
Mindenesetre nem lesz könnyű dolguk Rapatyi Tamás vezetőedző tanítványainak,  mivel a Duna-parti gárda eddig a Győri Audi ETO KC elleni találkozót kivéve hazai pályán legyőzhetetlennek bizonyult.
Az előző idény során a két csapat dunaújvárosi mérkőzését nagyon simán nyerte tíz góllal (33-23) a piros-kék együttes, míg Vácott sem volt különösebb gondjuk a vendéglátóknak, és meglehetősen magabiztos 37-31-es győzelemmel zártak.  
- Egy nagyon veszélyes és kellemetlen ellenfél a DKKA, ám bízom abban, hogy lelkes szurkolóinkat karácsony előtt két ponttal meg tudjuk lepni. – fogalmazott Herbert Gábor a Vác trénere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában