Jégkorong

2022.12.07. 10:36

Mégsem Újvárosba érkezik a bekk

A múlt héten arról számoltunk be, hogy a dunaújvárosi születésű Tóth Gergely hazatért, és az Acélbikák csapatában folytatja pályafutását. Mint mostanra kiderült mégsem jött létre a kontraktus, ugyanis a játékos korábbi klubja, régi nevén a MAC HKB Újbuda, ma pedig Budapest Jégkorong Akadémia HC élt a hoki szerződésében lefektetett opciós jogával, és az ő játékosuk lett.

Káldor András

Mégsem piros-fehérben, hanem kékben folytatja a hátvéd

Forrás: A klub

Tóth jegkorongblog.hu szakportálnak elmondta, hogy ő rontotta el, mivel elkerülte a figyelmét a szerződésében meglévő azon kitétel, miszerint külföldön szabadon igazolhat bárhová, hazatérése esetén viszont az őt elengedő budapestiek élveznek kizárólagos opciót. Hozzátette, ezzel együtt sem teljesen érti, egy szóbeli megállapodást hogyan követhet hivatalos bejelentés, mindenesetre bocsánatot kért valamennyi érintett féltől az okozott kellemetlenségekért, innentől pedig szeretne újfent kizárólag a magyarországi karrierjére koncentrálni.

Mint ismeretes a hátvéd a 2021/2022-es idényben a MAC HKB Újbudában játszott, majd 2022 nyarán a Glasgow Clan csapatához igazolt, de 16 mérkőzés után a távozás mellett döntött, és haza vezetett az útja. 
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában