Labdarúgás

2022.12.06. 20:48

Kovács tovább állt

Kovács István szerződést bontott az NB II-es ETO FC Győr csapatával.

Káldor András

Kovács István (fehér) még a fehérváriak mezében. A klubban tíz évet töltött el.

Fotó: Földi Imre / NS

A 15-szörös válogatott játékos a Szombathelyi Haladás saját nevelésű játékosaként lett NB I-es játékos, 2012-ben szerződött a MOL Fehérvár FC-be, ahol tíz idényt töltött el, mielőtt idén ingyen Győrbe szerződött volna. Ezt megelőzően az elmúlt két szezonban - elsősorban sérülés miatt - kevesebb játéklehetőséghez jutott, az előző idényben mindössze hét bajnoki mérkőzésen lépett pályára a fehérváriaknál.  

A támadó középpályás 14 bajnokin és két kupameccsen szerepelt új csapatában, ezeken két gólig jutott. Mivel elégedetlen volt a teljesítményével, ezért ő maga javasolta, hogy bontsák fel a szerződését.

- Köszönöm szépen a lehetőséget és a bizalmat az ETO-nak. Sajnálom, hogy nem tudtam olyan teljesítményt nyújtani a pályán, amit a klub várt tőlem, és amit én is elvártam magamtól. Ennek következtében jeleztem a klubvezetés felé, hogy szeretném megszüntetni a szerződésem, amiben partnerek voltak. További sok sikert kívánok az ETO-nak! – idézte az ETO honlapja a játékost.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában