Jégkorong

2022.12.04. 19:13

Fordított a Brassó a Újvárosban

Az első harmad végén megszerezte a vezetést a házigazda Dunaújváros a Brassó ellen, ám a vendégek fordítottak az Erste Liga vasárnapi játéknapján.

Németh Krisztián

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

DAB – Corona Brasov
1-3 (1-0, 0-2, 0-1)

Dunaújváros, 265 néző. Vezette: Babic, Timár, Árkovics, Dorner.

DAB: Kovács D. - Léránt, Varga A., Ödman, Somogyi (1), Szalma - Brus 1, Vas M., Dézsi, Niskanen, Valtola - Erdély, Lammi, Marosi, Pinczés, Török - Szabó Cs., Horváth Á., Stan, Strenk. Vezetőedző: Niko Eronen.

Brasov: Toth - Garcia, Sweeney, Kóger 1, Schaber (1), Van Wormer - Borisenko, Bors, Domingue (1), Gliga, Kovács M. - Gajdó T., Rares, Sils 2, Szabó, Zagidulin (1) - Antal, Gajdó B.. Vezetőedző: Dave MacQueen.

Kiállítások: 2, ill. 2 perc

Kapura lövések: 27-40

A tabella 3. helyén álló Brassó remekül sikerült anyaországi túrájának utolsó állomásaként ejtette útba Dunaújvárost, ahol a zsinórban négy vesztes bajnoki után fogadták őket az utolsó előtti helyen álló bikák. A DAB az előző négy meccséhez képest jobban kezdte a Brassó elleni mérkőzést, mert az első játékrész végefelé Brus góljával előnybe került, 1-0. Körülbelül 15 játékpercig élvezhették a vezetést, mert Kóger egyenlített a 31. minutumban, a második harmad végén pedig már a vendégek vezettek egy emberelőnyös góllal, 1-2. A DAB küzdött az egyenlítésért, de végül a Brassó talált az (üres) kapuba, 1-3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában