Amerikaifutball

2022.12.04. 12:14

Benjamin Plu az Enthronersben folytatja

Cunningham, Rodrigues és Bolton után újabb ELF rutinnal rendelkező játékos érkezik a koronázókhoz.

feol.hu

Fotó: Eric Ribé, Koronás Grafika

A kiváló elkapó a kanadai McGill egyetem (CIS) után 2019-ben az első kör 7. pickjével kerül a BC Lions csapatához, ahonnan 2 év után Finnországba, míg 2022-ben a Barcelona Dragonshoz igazolt. A 190 cm magas és 87 kg-os receiver az ELF-ben valamennyi mérkőzésen játszva 566 yardot és 5 TD-t szorgoskodott össze, tette mindezt 60%-os hatékonysággal és csapata második legjobb WR-e volt Kyle Sweet mögött.

A kiváló adottságokkal (190 cm/87 kg) bíró atléta nyilatkozatában elmondta, nagyon örül, hogy egy ilyen ambiciózus egyesülethez csatlakozhatott, mint az Enthroners és készen áll arra, hogy kemény munkával írja be magát a csapat történelemkönyvébe. 

"Hiszek a csapatban, megvan minden lehetőségünk hogy “családként” sikeresek legyünk. Alig várom, hogy találkozzam a szurkolókkal, akiktől mindig dübörög a stadion és készen állok mindent beleadni hogy örömet okozzunk nekik. Mi mást akarhatnék, mint bajnokságot nyerni és hazahozni a trófeát új otthonomba. Az edzői stábbal, a csapattársaimmal és a szurkolókkal együtt sikerülhet.” - olvasható az Enthroners hivatalos oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában