Légtornász Európa Bajnokság

2022.12.08. 19:15

Bajnokokat hozott haza a fehérvári légtornász stúdió

Európa bajnok lányokat hozott haza a légtornász világbajnokságról Molnár Hajnalka. A fehérvári Hajnal Mozgástér Stúdió csapata Fejér megyéből egyedüliként versenyzett a nemzetközi megmérettetésen.

S. Töttö Rita

Az idei légtornász Európa Bajnokságra Észtországban került sor november 26-27-én, ahol számos nemzetiség mérettette meg magát – köztük több magyar csapat is. Fejér megyéből Molnár Hajnalka, a Hajnal Mozgástér Stúdió vezetője vitte versenyzőit a rangos eseményre. 

 

- Valóban nemzetközi szintű rendezvény volt, hiszen nagyon sok országból jöttek a versenyzők – árulta el Molnár Hajnalka a feol.hu-nak. A fehérvári csapatból többen is éremmel térhettek haza. Bocska Anna Kamilla és Németh Sára duó kategóriában nyertek aranyat. - Nagyon szép, szinkron elemeket is tartalmazó duót adtak elő, nehéz, erőt, technikát igénylő feladatokkal – mesélte Hajnalka.

 

A stúdió másik versenyzője, Nagy Adrien ezüstérmet hozhatott haza. - Csupa különleges elemet mutatott be Adrien a versenyen – árulta el a büszke stúdióvezető, kiemelve: a levegőben, légtornász eszközön való kézenállás is ilyen volt.

 

Magyar Mia szintén ezüstérmes lett, 8 évesként a mezőny legfiatalabb tagja volt: - Mia teljesen elvarázsolódott a színpadon, annyira koncentrált, látszott, hogy nagyon akarja – mesélt róla Hajnalka.

 

Helt Melitta bronzérmet hozott a bajnokságról, róla edzője azt mondta: - Az én olvasatomban aranyat ért a produkciója. Szép, letisztult mozgással dolgozott, azt gondolom, előtte is határ a csillagos ég!
Fotók: Hajnal Mozgástér

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában