Fordított a szünet után a Csákvár

2022.11.06. 17:30

Zsinórban a hetedik meccsén maradt veretlen az AFC Csákvár

A Merkantil Bank NB II 15. fordulójában a tavaly a Baranya megyei I. osztályból feljutó HR-Rent Kozármisleny ellen a szünet után robbantott, és nyert az AFC Csákvár csapata.

Káldor András

Forrás: Pexels

HR-Rent Kozármisleny –Aqvital FC Csákvár 1-3 (1-0)

Kozármisleny, 300 néző

Vezette: Molnár Attila (Kiss Balázs, Vörös Dániel)

HR-Rent Kozármisleny: Somogyi M. (Varasdi, 34.)– Beke, Gajág, Horváth D., Berdó (Kotroczó, 74.) – Kosznovszky, Tölgyesi – Guth (Tóth Z., 74.), Vajda (Kulcsár K., 64.), Kirchner – Bartha (Nagy E., 64.). Vezetőedző: Szekeres Zoltán.

Aqvital FC Csákvár: Auerbach – Murka, Alaxai, Karacs, László N. -  Mészáros D. (Dulló, 91.), Körmendi – Gazdag V., Kártik (Baracskai, 61.), Torvund (Tamás N., 79.) – Hornyák8Janyickij, 79.). Vezetőedző: Tóth Balázs.

Gól: Vajda (30.), ill. Körmendi (52.), Hornyák (67., 11-esből), Torvund (69.)

Kiállítva: Kirchner (93.)

A Fejér megyei legénységnél nem volt ott a kezdő tizenegyben a legutóbb remekül játszó Fejős Ádám, aki begyűjtötte öt sárga lapját, visszatért viszont sérülése után Kártik Bálint. Támadólag lépett fel az Aqvital FC, és az első percekben beszorította vendéglátóit, akik csak nagy nehézségek után jutottak át először a 3. perc táján a felezővonalon. A 12. percben jegyezhettük az első komolyabb gólszerzési lehetőséget, Vajda Roland csavart a kapu elé egy labdát, Horváth Dániel még el tudta lőni, de már közel volt hozzá Auerbach Martin és fennakadt benne a labda. A 18. percben újabb tűzijáték volt a csákvári kapu előtt, Vajda ívelt a jobbról kapu éle, a hosszú oldalon érkezett Horváth D., aki visszajátszotta az érkező Gajág Gergő elé, ő 6 méterről lőtt, de Auerbach bravúrral hárítani tudott. A 24. percben egy gyors kontratámadás végén Hornyák Marcell puskázott el egy igen ígéretes lehetőséget, miután két védőt is hintába ültetett, de lövése mellé szállt. A 30. percben egy formás mislenyi akció góllal fejeződött be, Vajda kapott labdát, aki éles szögből egyből lőtt, a rövid sarokra tartó labda kifogott Auerbachon, aki nem tudott hárítani, 1-0.  

A szünet után nagy erőket mozgósított az AFC, és az 52. percben ez ereeményre is vezetett, amikor egy kontratámadás zárásaként Gazdag Vajk visszajátszott Körmendi Kevinnek, aki ugyan nem találta el jól a labdát, de az a felső lécről a meglepett Varasdi Dániel fölött a gólvonal mögé pattant, 1-1. Majd a 65. percben Körmendi kapáslövése után Gajág kezéről ment ki az alapvonal mögé a labda, Molnár Attila játékvezető azonban résen volt, látta az esetet, és büntetőt ítélt. A 11-est Hornyák a jobb alsó sarokba lőtte, 1-2. A 69. percben egy védők által eladott labdát Hornyák Torvund Alexander elé tálalt, ő pedig laposan a hálóba lőtt, 1-3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában