Hat hét kihagyás

2022.11.11. 18:55

Operáció után a Vidi csatára

A vasárnapi FC Nagykanizsa elleni 5-0-ra elveszített NB III-as bajnoki összecsapáson már a 23. percben le kellett cserélni Budu Zivzivadzét. Nem is tudta folytatni a játékot, azonnal kórházba kellett szállítani. Mint később kiderült az NB I-es csapatból a tartalékok közé száműzött csatár vállsérülést szenvedett.

Káldor András

Budu Zivzivadze (piros-kék) hetekig nem léphet pályára

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A sérülés olyannyira komoly volt, hogy egy kisebb műtéti beavatkozáson esett át a 28 esztendős grúz játékos.  

- Várhatóan hat hét múlva tudja elkezdeni majd a rehabilitációs munkát. – tájékoztatott a MOL Fehérvár FC csapatorvosa dr. Kovács Tibor a klub honlapján.   

Arról pedig minden szurkoló tud, hogy miért is lett kegyvesztett, és került a támadó a fakók közé. Az történt ugyanis, hogy az Újpest ellen hazai pályán elveszített, októberi meccset követően, amíg a piros-kék tábor kérdőre vonta a csapattársait, ő az újpesti drukkereknek köszönt, majd a riválisnál játszó Vincent  Onovo mezében hagyta el a pályát. Bár emiatt bocsánatot kért, ám kipenderítette a vezetőség az NB I-es keretből, és azóta az NB III-ban focizott sérüléséig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában