Borzasztó teljesítmény a Viditől

2022.11.10. 09:18

Huszti Szabolcs: "Nagytakarítás kell"

Úgy kapott ki 2-1-re a MOL Fehérvár FC az Újpest FC otthonában az OTP Bank Liga 15. fordulójában, hogy a szépítő találaton kívül momentuma sem volt.

Ferencz Balázs

A fehérváriak csak keresték a labdát, melyet az Újpest játékosai uraltak

Forrás: Kricskovics Antal

A múlt heti, Ferencvárossal szemben mutatott játék és 2-2-es döntetlen bizakodásra adhatott okot, hogy újra jó úton jár a Vidi Huszti Szabolcs vezetésével. Azonban Újpesten kritikán aluli produkcióval rukkolt elő ugyanaz a a gárda, amely három nappal korábban felszántotta a pályát. Huszti Szabolcs, a fehérváriak vezetőedzője őszintén beszélt a jelenlegi helyzetről.

Huszti Szabolcs változásokat sürget
Fotós: Török Attila / Forrás: Török Attila/MW

- Nem erre a játékra számítottam a vasárnapi meccs után. Ma csak egy csapatot láttam a pályán, az Újpestet, főleg az első játékrészben. Ha akkor kapunk négy gólt, nem mondhattunk volna egy szót sem - fogalmazott a találkozót követő sajtótájékoztatón Huszti Szabolcs. - Nagy változásoknak kell történnie a MOL Fehérvárnál. Tudom, hogy értékelnem kéne a találkozót, de ez a teljesítmény sajnos értékelhetetlen. Egy-egy jó játék után mindig lehet reménykedni, vasárnap én is elégedett voltam, erre ma megint ott vagyunk, hogy lehetett volna négy-öt gól különbség is a két csapat között. Azt el kell mondanom őszintén, hogy a keddi edzést előbb befejeztük, mert nem voltam elégedett a dolgokkal, nem volt meg a fókusz, sajnos ezt láttam vissza ma is. Az, hogy vánszorgunk meccs közben a pályán, az elfogadhatatlan.

"Ha a srácok nem akarnak futballozni, akkor akárki lehet az edző, nem lesz ebből eredmény, se futball - mondta ugyancsak Huszti az M4Sport Televízió kamerája előtt. - Sokadik edző van itt. Az utóbbi három évben ez van a MOL Fehérvárnál, hogy van egy jó eredmény, akkor elhiszik, belekényelmesednek… A Fradiból lehetett volna építkezni, de úgy látszik, ez bevett szokás itt. Ezen változtatni kell! Nagytakarítás kell, amikor eljön az átigazolási időszak, ezt úgyis a vezetők eldöntik. Szerintem mindenki látja, ez a vergődés elfogadhatatlan. A sportigazgatón majd sok fog múlni, hogy nyúl bele, mert biztos, hogy elég mélyen bele kell nyúlni a keretbe."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában