Az utolsó nekifutás vár rájuk

2022.11.17. 13:01

Fontos meccsek a záró fordulóra

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban a záró őszi játéknap következik, rendhagyó módon a 10. forduló összecsapásaival. Ezek a mérkőzések október 23-ára voltak datálva, ám az ünnepre való tekintettel halasztották későbbi időpontra.

Káldor András

Az Etyek (piros) rangadót játszik a VBK csapatával

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT
Az már korábban eldőlt, hogy az őszi elsőséget a Vál csapata szerezte meg, ám teljesen még nincs lefutva az idény, mert a listavezető előző heti pontvesztése után akár szorosabb is lehet az élmezőny. Ehhez persze az kell, hogy a váliak ne nyerjenek a Bakonycsernye ellen, illetve a Puskás Akadémia III. csapata bezsebelje a pontokat hazai pályán a Velencével szemben. Jó mérkőzésre van kilátás Etyeken, a házigazdák és ellenfelük, a Videoton Baráti Kör együttese is jó formában várja a találkozót. A Pátka gárdája zsinórban három vereség után fogadja a címvédő Herceghalom csapatát, nagy kérdés, hogy át tudnak-e lendülni a holtponton, és jól tudják-e zárni az idényt?  

2022. november 20., vasárnap, 13:00
Sárkeresztes (14.) – Pákozd (13.), Puskás Akadémia III. (2.) – Velence SE (10.), Szár (8.) - Sárszentmihály-Masterplast (6.), Vál (1.) – Bakonycsernye (3.), Pátka (4.) – Herceghalom (11.), Fehérvárcsurgó (9.) – Mány II.-Csabdi (12.), Etyek (7.) – Videoton Baráti Kör (5.) 

AQUANTIS DÉLI CSOPORT 

Több olyan összecsapásra is sor kerül a szezon utolsó hétvégéjén, amely rangadó jelleggel bír. A múlt héten Kislángon diadalmaskodó Nagykarácsony hatpontos meccset játszik Baracson, amelyik csapat nyerni tud, az leszakíthatja a másikat. A listavezető KK Grain KFT.-Mezőfalva csapatának is szüksége van a pontokra, mert még utolérheti a Kisláng, amelyre rendkívül nehéz mérkőzés vár az előző héten, Nagyvenyimen brillírozó (2-10) Adony otthonában. A Polgárdira pedig, ahhoz, hogy valamelyest lépést tartson az élmezőnnyel szintén ráférne a győzelem Abán, mert ezt elszalasztotta vasárnap a Baracs ellen.
2022. november 19., szombat 13:00
Beloiannisz (10.) – Szabadbattyán (12.)
2022. november 20., vasárnap, 13:00
Baracs (3.) – Nagykarácsony (4.), Adony (7.) – Kisláng (2.), Aba Sárvíz (11.) – Polgárdi (6.), Káloz (5.) – KK Grain KFT.-Mezőfalva (1.), Előszállás (9.) – Nagyvenyim (13.)

Szabadnapos: Seregélyes (8.)
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában