Kezdés 18.30-kor

2022.11.18. 11:31

Ezúttal a bajnokságban érkezik az FTC

A FEHA19 felnőtt együttese ezúttal az Erste Liga keretében fogadja az FTC-Telekom gárdáját.

Beke Zsombor

A FEHA19-nek (kékben) jobb helyzetkihasználásra lesz szüksége

Forrás: Soós Attila

Szerdán a Magyar Kupában már találkozott egymással a két csapat, akkor 5-1-re nyert a Ferencváros. Azon a találkozón nem volt ekkora különbség a két együttes között, a fővárosiak jobban használták ki a helyzeteiket, a fehérváriaknak az emberelőnyök sem igazán működtek. Ezekben a mutatókban mindenképpen előre kell lépniük a fehérvári fiataloknak ahhoz, hogy pontszerzési esélyük legyen pénteken.

„Nyilván pénteken egynél több gólt kell majd szereznünk, ez az egyértelmű dolog jut először eszembe a bajnoki mérkőzésről. Javulnunk kell emberelőnyben is. Az a megtiszteltetés, hogy valaki jégen lehet emberelőnyben, az felelősséggel is jár. Azoktól a játékosoktól többet követelünk és várunk el. Biztos védekezésre lesz szükségünk, nem lehetünk felelőtlenek a korong birtokában. Nem szabad eladnunk és ezzel nehéz helyzetbe hozni magunkat. Nem szabad ezzel gólszerzési lehetőséget teremteni egy ilyen jó csapatnak, mint a Fradi. A munkamorálnak nagyon jónak, a küzdőszellemnek óriásinak kell lennie ahhoz, hogy pontokért küzdhessünk” – nyilatkozta Anatoli Bogdanov.

„Mindenképpen szeretnénk előre lépni az emberelőnyöket tekintve, valamint a helyzetkihasználásban. Ha ezek teljesülnek, akkor akármi történhet, a munka az biztos meglesz” – ezt már Ambrus Csongor, a fehérváriak támadója tette hozzá.

A mérkőzés 18.30-kor kezdődik a Raktár utcában, jegyeket kizárólag online lehet kapni az Eventim hálózatán keresztül, a találkozóra érvényesek az ICE-bérletek is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában