Futsal

2022.11.29. 13:00

Alaposan beleszaladtak a késbe az újvárosiak

A futsal NB II Nyugati csoportjának 12. fordulójában a Dunaújváros Futsal csapata méretes, hatgólos vereséget szenvedett az UTE együttesétől.

Káldor András

Hiába igyekezett Csányi Dávid (7, piros) nem talált be

Fotó: A klub

UTE - Dunaújváros Futsal 7-1 (4-0)

Vezette: Sipos – Kondákor, Szuhodovszki

UTE: Klcsó – Dobos, Csernay 3, Szűcs A. 1, Czerman 1. Csere: Gyarmati (kapus), Zádor, Medveczki 1, Sztraka, Kasza 1, Kovács D.

Dunaújváros Futsal: Bán - Ivacs, Kovács K., Csányi, Perjési. Csere: Cseresnyés (kapus), Varga M., Szili, Németh T, Tóth Á 1. Edző: Tóth Árpád.

Nem várt könnyű meccs az újvárosi gárdára, ezzel már a kezdő sípszót megelőzően is tisztában voltak a piros-fehérek. Egyrészt, mert ellenfelük a dobogó második helyén várta az összecsapást, másrészt pedig  tizenegy mérkőzésből kilencet megnyert és mindössze két vereséget szenvedett.

Nem sikerült megnehezíteni dolgukat. A vendéglátók Csernay Dávid és Kasza Dániel találataival már az 5. percben 2-0-ra vezetek. A folytatásban is remekül használták ki lehetőségeiket, előbb Szűcs Attila, majd Czerman Márk volt eredményes, 4-0. A szünetet követően mindent megpróbáltak az újvárosiak, de a 30. perctől zsinórban háromszor az UTE góljainak száma növekedett, 7-0. A 38. percben aztán Tóth Árpád játékosedző lőtte a becsületgólt.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában