A DVTK-t verték a felcsúti lányok

2022.11.08. 14:58

Acélos negyedik a Puskás

Megerősítette pozícióját a tabellán a Puskás Akadémia FC NB I-es női együttese, miután egygólos győzelmet aratott a DVTK felett a Simple Női Liga 10. fordulójában.

Ferencz Balázs

Forrás: Döme László Balázs/puskasakademiafc.hu

Puskás Akadémia FC Női–DVTK Női 2–1 (1–0)

Felcsút, Vezette: Bognár Réka

Puskás AFC: Dannback – Bokor, Kovács A., Szemán-Tóth, Palakovics (Harvey, 83.) – Tuza (Sipőcz, 62.), Kovács E. Harmat (Szarvas, 46.) – Mayer (Zán-Fábián, 74.), Sinka, Diószegi. Vezetőedző: Halászi Kinga

DVTK: Böröcz - Somogyi, Nagy L., Nagy P. (Nikó, 72.), Boros (Komlós, 80.), Krisztin, Geréd, Balázs, Jáhn, Oláh, Sain. Vezetőedző: Bém Gábor

Gól: Mayer (19.), Szemán-Tóth (64.) ill. Krisztin (93.)

A DVTK kezdett jobban, a kapufát is eltalálták a vendégek, mégis, egy megindulásból Kovács Eszter ugratta ki Mayer Zsófiát, aki vezetést szerzett. Fordulás után már a Puskás dominált a 64. percben Diószegi szöglete nyomán Szemán-Tóth Barbara talált be, 2-0. A miskolciak csak a találkozó hosszabbításában szépítettek.
Győzelmével a Puskás Akadémia némileg lerázta közvetlen üldözőjét, négy pont az előnye a DVTK-val szemben a tabella negyedik helyén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában