Egy pont lett a jutalmuk

2022.11.08. 21:56

A mérkőzés végére leszálló tejfehér köd igazságos döntetlent hozott a Puskásnak

Az OTP Bank Liga 15. fordulójában nem bírt egymással a Kecskeméti TE és a Puskás Akadémia FC.

Káldor András

Forrás: Pexels

Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott, a 12. percben Szalai Gábor átadása után Tóth Barna fordult kapura a védők között, majd 16 méterről kevéssel a jobb sarok lőtt mellé. A 22. percben jegyezhettük az első felcsúti próbálkozást, Gruber Zsombor 16-osról megküldött lövése lett Varga Ádám zsákmánya. Ettől függetlenül lendületesebbnek tűnt a házigazda, bizonyíték erre, hogy egy kontratámadás végén Nagy Krisztián éles szögből leadott lövését védte Tóth B. A 44. percben a leszálló köddel együtt megszületett a PAFC vezető találata is, Jakov Puljics fejelt vissza egy felívelt labdát Marius Corbunak, aki Mihajlo Rjasko mellől, 11 méterről a jobb felső sarokba bombázta a labdát, 0-1.

Az 52. percben Nagy K. szöglete után Vágó Levente készítette le Banó-Szabó elé a labdát, aki 17 méterről a kapufát érintve lőtt a hálóba, 1-1.Gyűrték egymást a felek, és a 72. percben úgy tűnt fordít a KTE,  Vágó hatalmas lökete a felső lécről pattant ki, ám hiába lőtt a hálóba Rjasko, mert mindezt  lesről tette. A 80. percben rosszul lépett ki kapujából Varga Ádám, de Belényesi Csaba menteni tudott a gólra éhes Lamin Colley elől az utolsó pillanatban.

Jegyzőkönyv:

Kecskeméti TE - Puskás Akadémia FC 1-1 (0-1)

Kecskemét, 1721 néző, Vezette: Zierkalbach Péter (Vígh-Tarsonyi, Szalai)

KTE: Varga Á. - Szalai G., Belényesi, Szabó A. (Katona, 46.) - Nagy K., Banó-Szabó (Szabó L., 82.), Vágó, Szuhodovszki, Zeke - Tóth B., Rjaskó. Vezetőedző: Szabó István

PAFC: Tóth B. - Mezghrani, Batik, Stronati, Spandler - Favorov, Corbu (Zahedi, 79.) - Baluta (Urblik, 91.), Gruber (Colley, 62.), Nagy Zs. – Puljic (Kiss T., 62.). Vezetőedző: Hornyák Zsolt
Gól: Banó-Szabó (52.), ill. Corbu (44.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában