Véget ért a sorozat

2022.11.09. 15:23

A listavezető mindhárom helyzetét gólra váltotta a Csákvár ellen (galéria)

A Merkantil Bank NB II 16. fordulójában hét meccses veretlenségi mutatója ért véget az AFC Csákvár csapatának a DVTK ellen, amely remekül használta ki lehetőségeit.

Káldor András

A pirosban játszó DVTK nem sok sanszot adott a hazai csapatnak

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Aqvital FC Csákvár – DVTK 0-3 (0-2)

Csákvár, 300 néző

Vezette: Ducsai József (Bornemissza Norbert, Varga Gábor)

Aqvital FC Csákvár: Auerbach – Dulló, Alaxai, Vaskó, Baranyai – Kocsis D. (Gazdag V., 56.), Kártik (Ominger, 56.), Magyar Zs. – Tamás N. (Torvund, 60.), Baracskai (Hornyák, 46.), Fejős (Janyickij, 68.). Vezetőedző: Tóth Balázs. 

DVTK: Danilovics – Csirmaz, Szatmári Cs., Bárdos, Bokros (Farkas D., 38.) – Cseke (Viczián, 71.), Bényei (Radics, 62.), Bertus – Lukács D. (Papp M., 61.), Eppel, Jurek (Illés, 72.). Vezetőedző: Kuznyecov Szergej

Gól: Jurek (15.), Szatmári Cs. (29.), Lukács D. (57.),

Két jó szériában levő csapat találkozott a kifejezetten kellemetlen, nyirkos őszi időjárásban a kora délutáni már-már rangadóvá avanzsált meccsen.
Felforgatott csapattal lépett pályára a házigazda, mindössze hárman maradtak a vasárnapi, Kozármislenyben győztes gárdából. Az 5. percben Tamás Nándor hagyta faképnél Bokros Szilárdot a jobb szélen, középre adása Baracskai Rolandot találta tisztán, ám a támadó fejese elakadt a védőkben. Nem panaszkodhattak a hazai szurkolók, ebben a periódusban nem játszott rosszul az AFC. Aztán - ugyan a mérkőzésben addig nem volt benne - de a 15. percben az első igazán gyorsabb akciójából előnyt szerzett a DVTK. Egy a középpályán kihozott labdával Lukács Dániel iramodott meg, jobbról középre lőtte, és a hosszú oldalon egyedül érkezett Jurek Gábor, aki éles szögből, 5 méterről Auerbach Martin mellett a kapu rövid oldalába lőtt, 0-1. A gól megfogta a Csákvárt, ráadásul a 29. percben egy jobb oldali beadás után középen egymásra vártak a védők, az érkező Szatmári Csaba pedig 10 méterről a jobb sarokba lőtt, 0-2. A 44. percben Baracskai jobb oldali szögletét Alaxai Áron bólintotta kapura, ám Braniszlav Danilovics biztosan fogta a labdát.   

A 49. perben Hornyák Marcell Tamás Nándor labdáját ziccerben, 16 méterről tekerte kapu mellé kecsegető helyzetben. Az 57. percben Csirmaz István Lukács Dánielnek passzolt, a csatár becsapta a védőket, majd lövése utat talált a kapuba, 0-3.     

A rutinosabb játékosokból álló borsodi legénység minden különösebb erőfeszítés nélkül húzta be a meccset, és továbbra is vezeti a tabellát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában