Kispályás torna

2022.10.26. 17:55

Torna az emlékezés jegyében

Október 31-én, immár tizedik alkalommal kerül ismét megrendezésre Héger Ádám, Ádám Anita és Komáromi Ádám tiszteletére az Emléktorna. A kispályás megmérettetést évek óta Mindenszentek napján rendezték meg, ám idén egy nappal előbb találkoznak azok, akiknek mindhárom sportoló nagyon sokat jelentett.

Káldor András

Képek a tavalyi tornáról

Fotó: dlsz.hu

Eltelt egy év. A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség rendezésében idén újra emlékeznek a labdarúgók, mint ahogy minden évben barátaikra, sporttársaikra a Rácalmási Sportcsarnokban.

Képek a tavalyi tornáról
Fotós: dlsz.hu

- Ádám Anita, Héger Ádám és Komáromi Ádám tragikus körülmények között távozott közülünk, de a dunaújvárosi amatőr kispályás labdarúgók nem felejtik el őket. Idén október 31-én rendezzük meg tiszteletükre Emléktornánkat, ahol a családtagokkal, barátokkal, csapattársakkal emlékezhetünk meg a fiatalon elhunyt sportolókról. Anita emlékére létrehozott eseményünket idén már kilencedik alkalommal rendezzük meg, ami egyben a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Markó Lajos Kispályás Bajnokság Carissa Női osztályának az első fordulója. A tornára öt csapat nevezését fogadtuk el, amelyek körmérkőzések alapján döntik el a helyezéseket. – hangsúlyozta Szalavics Eszter a DLSZ Női Bizottságának elnöke.

Képek a tavalyi tornáról
Fotós: dlsz.hu

A férfi tornára nyolc csapat, a női tornára öt együttes nevezését fogadták el a szervezők.
Az Emléktorna eddigi bajnokcsapatai:

2013: Frankcity, 2014: GSV Siker Ablak, 2015: MÉSZI Frucht Kft., 2016: GSV Siker Ablak, 2017: GSV Siker Ablak, 2018: Fejó Therm Kft., 2019: Komáromi Ádám Barátai, 2020: Barátok, 2021: Gazdagok és Szépek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában