Megbukott a vezetés

2022.10.17. 12:21

Távozik a Vidi edzője és sportigazgatója is

A sereghajtó Vasas FC-től elszenvedett 2-0-s vereséget követően az NB I-es tabella kilencedik helyére csúszott vissza a Mol Fehérvár FC. Hétfőn a klub menesztette Sallói István sportigazgatót és Michael Boris vezetőedzőt.

Ferencz Balázs

Forrás: molfehervarfc.hu

Rég látott mélységekbe süllyedt a Mol Fehérvár FC labdarúgó csapata.  Az együttes játéka és eredménysora is hagy kívánnivalót maga után, a piros-kékek az OTP Bank Liga 11. fordulója után, azaz a bajnokság első harmadának végén a tabella kilencedik helyén áll. Legutóbb az addig még nyeretlen Vasas FC-től kapott ki a Vidi, amit követően a fehérváriak sportigazgatója, Sallói István beadta lemondását, melyet a klub elfogadott.
 Az 56 esztendős sportvezető korábban játékosként szép sikereket ért el Fehérváron, ahova 2021. nyarán tért vissza sportigazgatóként. Vezetése alatt az Európa-Konferencialiga playoff köréig menetelt a csapat.

 Sallói István mellett távozik a Mol Fehérvár FC vezető-játékosmegfigyelője, Zoran Kuntics, valamint az NB III-as együttes vezetőedzője, Györök Tamás is.
Ugyancsak elhagyja a klubot a német vezetőedző, Michael Boris, valamint segítője, Preisinger Sándor is. Boris február 16-a óta irányította a Vidi szakmai munkáját, 32 tétmérkőzésen 13-szor vezette győzelemre az együttest.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában