Megérdemelt diadal Katowicében

2022.10.05. 17:21

Keményebbek voltak az AV19 fiai, győztek

Történelmi sikert aratott a Hydro Fehérvár AV19 kedden este, miután megszerezte első győzelmét a Bajnokok Ligájában, a Katowice otthonában.

Németh Krisztián

Forrás: Pexels.com

Ahogy várható volt, a Rögle és a Zürich nagy falat lesz elsőre Erdély Csanádéknak, de ne gondoljuk, hogy a Katowice sokkal kevésbé „rágós”, mint a két gigász. A lengyel bajnok például a svájciakat le tudta gyűrni túlórában. A mieink a második harmad elejére három góllal léptek el, a lengyelek futottak az eredmény után, erejükből a szépítésre futotta, a végén Hári János üres kapus góljával 4-2-re nyert a Fehérvár.  

- Az volt a legfontosabb, hogy jól játsszunk - mondta el a mérkőzés után Kevin Constantine, a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője. - Nem voltunk elégedettek a Ljubljanában nyújtott teljesítményünkkel, mivel hosszabbításban kikaptunk az Olimpija elleni bajnokin. Keményebben akartunk játszani, a speciális egységeink is jól működtek, ez elég volt a győzelemhez. Keményen dolgoztunk az egész mérkőzésen. A második harmadban változott a játék képe, sok emberelőnyös, -hátrányos helyzet volt, ezeken is túljutottunk. Kimondottan tetszett az emberhátrányos védekezésünk.

Háriék a bajnokságban folytatják: pénteken a Linz, szombaton a Villach lép jégre a Raktár utcában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában