Már nagyon kellett

2022.10.30. 16:01

Begyűjtötte az első győzelmét a Gárdony-Pázmánd NKK

Hét verség után megszerezte első győzelmét a Gárdony-Pázmánd NKK női kézilabdacsapata az NB I/B-s bajnokság nyolcadik fordulójában.

Ferencz Balázs

Zámori Dorina (a labdával) három gólig jutott

Forrás: Kricskovics Antal

Gárdony-Pázmánd NKK – Tempo SE 30-28 (14-16)
Gárdony. 80 néző. V.: Győr, Hadas.
Gárdony: Kaffka – Lukovics 9 (4), Kecskeméti-Horváth, Becséri 1, Zámori 3, Bánfai 6, Ágoston 2. Csere: Csatlós (kapus) 1, Bártfay 1, Sárvári 2, Hargitai 2, Szűcs N. 2, Takács C. 1, Rezneki, Ragó. Edző: Virincsik Anasztázia
Tempo: Lugosi, Orbán (kapusok), Hegedűs D. 12 (5),  Vernes 6, Csáki L. 3 (1), Blazsek 3, Zente 2, Vereszky 1, Ádám 1, Wutschi, Béres, Török, Orell,  Kóka. 
Kiállítások: 12 ill. 18 perc
Hétméteresek: 4/4 ill. 8/6


Szinte élet-halál kérdése volt a győzelem begyűjtése a Gárdony-Pázmánd NKK számára a Tempo SE elleni összecsapáson. A bajnokságot rendkívül gyenge eredménysorral kezdő, majd hasonlóan folytató tóparti lányok a Tempo ellen sem kezdtek túl jól, de a vendégeket két gólnál nem engedték messzebb lépni a szünetig. Fordulás után nagy küzdelemben fordított a Gárdony, s megszerezte első győzelmét a pontvadászatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában