Labdarúgás

2022.10.15. 19:35

Batik góljával verte a Honvédet a Puskás

Frappáns választ adott egykori csapatának Batik Bence, a piros-feketéknél mellőzött bekk gólja a Honvéd újabb vereséget jelentette. A PAFC már a dobogón!

Németh Krisztián

Forrás: Pexels

A Honvéd kezdte támadóbb felfogásban a mérkőzést, Capan, és Prenga több alkalommal is ziccerbe került. A 24. percben majdnem Mezghrani szerezte meg a PAFC gólját, az ellenfél korábbi játékosa Brandon beadását fejelte a kapu fölé. Aztán Baluta szöglete kanyarodott részben a kapu, részben Favorov felé. A 38. percben megszerezte a vezetést, méghozzá egy korábbi Honvéd játékos révén.  Batik vágta be 14 méterről Baluta centerezését. A félidő hajrájában mindkét oldalon közel jártak a gólhoz, de hazai előnnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A fordulás után 20 percnyi játék után Batik fejesből majdnem második gólját is megszerezte, előbb a kapufa, majd a kapus hárított. A 74. percben nem csak a gólok számában, létszámban is hátrányba került a Honvéd, Bocskayt küldte zuhanyozni a játékvezető. A hosszabbításban Nagy meg rátehetett volna egy lapáttal, ám Tujvel nagy védése révén megakadályozta a két gólos vereséget. 

Győzelmével már a dobogó harmadik helyén a PAFC!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában