Májusban vb!

2022.10.18. 14:13

Az elit-vb szervezői odafigyelnek a magyar hokiszurkolókra

A magyar jégkorong-válogatott szurkolótáborát világszinten is elismerik, ennek mostani jele az, hogy a finn szervezők igyekeznek a várhatóan szép számú honfitársunknak segítséget nyújtani.

Beke Zsombor

A szlovéniai világbajnokságon is kitettek magukért a szurkolók

Forrás: Dömötör Csaba / MW

A magyar jégkorong szurkolóiról számos nemzetközi cikk készült már, több A csoportos, valamint diviziós világbajnokságon tették már le a névjegyüket. A számos megyei fanatikust is a soraiba tudó tábor felé a most májusi, finnországi elit-világbajnokság szervezői tettek nagy gesztust. Mivel tavaly tavasszal a válogatott története során harmadik alkalommal feljutott a legjobbak közé, így nem csak a Kevin Constantine vezette csapat, de a szurkolók is újabb életreszóló élményeket gyűjthetnek. 

A finn szervezők pedig még jobban igyekeznek a magyar fanatikusoknak kedveskedni, december 1-ig hat mérkőzéses bérletet kínálnak a mieinknek. De a helyi vendéglátóhelyek is készülnek, hiszen a magyar tábort több helyi bár is megkereste, hogy a vb idejére magyarosítaná a vendéglátóegységet, kedvezményes akciókkal összevonva. 

Az biztos, hogy a kiutazó szurkolóknak ismét nagy élményben lesz részük, újra a világ elitje ellen buzdíthatják a vélhetően jó néhány fehérvári játékost is a soraiba tudó nemzeti csapatot. 

A magyar válogatott vb-programja:

Május 13., 15.20, Magyarország-Dánia 
Május 14., 11.20, Magyarország-Egyesült Államok
Május 16., 19.20, Magyarország-Franciaország 
Május 18., 15.20, Magyarország-Svédország 
Május 19., 15.20, Magyarország-Finnország 
Május 21., 15.20 Magyarország-Németország 
Május 22., 19.20 Magyarország-Ausztria 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában