Michael Boris a vereség után

2022.10.15. 22:56

A fiúk teljes odaadással játszottak

A Mol Fehérvár FC vezetőedzője csalódottan értékelt a Vasas FC-től elszenvedett 2-0-s vereséget követően.

Ferencz Balázs

Forrás: Kricskovics Antal

 Győzni szerettünk volna, de az elején nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket, majd a Vasas megszerezte a vezetést , így 1-0-s hátránnyal mentünk szünetre. A második félidőben többet próbálkoztunk beadásokkal, de sajnos ebből sem sikerült gólt szereznünk.  Ezt követően jött a piros lap, a fiúk teljes odaadással játszottak, de ekkor már a döntetlenért küzdöttünk, amikor pedig a második gólt is bekaptuk, lezárult számunkra a mérkőzés - fogalmazott Michael Boris.
 

A Vidi francia származású, magyar válogatott szélsője, Nego Loic önkritikusan értékelt a molfehervarfc.hu-n.
- Sajnos ez az rossz időszak nem most kezdődött, már mérkőzések óta nem tudjuk hozni azokat az eredményeket, amiket a szurkolóink is joggal várnak el tőlünk, ideje felébrednünk. A legutóbbi négy meccsen szerzett két pont elképzelhetetlen lenne egy ilyen csapattól, mégis ez a realitás. Szembe kell néznünk a jelenlegi helyzettel és megoldást kell találnunk rá, hoznunk kell azt a teljesítményt, amit elvárnak tőlünk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában