Az első hazai bajnoki

2022.09.22. 15:52

Pénteken a Ljubljana érkezik

A Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata a HK SZ Olimpija együttesét fogadja péntek este 19.15-től az ICEHL-ben.

Beke Zsombor

Forrás: DCS/MW

A Volán négy CHL-mérkőzés után a múlt hétvégén megkezdte szereplését az osztrák központú ligában is. A kék-fehérekre rögtön egy hosszú, kemény túra várt, először a Pustertal Wölfe, majd a Red Bull Salzburg volt az ellenfél. Mindkét mérkőzésnek 4-1 lett a végeredménye, Olaszországban simán nyert a Fehérvár, míg Ausztriában kikapott a címvédőtől.

– A múlt héten visszatértünk a saját ligánkba. Jó a Bajnokok Ligájában is szerepelni a még erősebb ellenfelek ellen, de mégiscsak zsinórban öt mérkőzést elveszítettünk, jó volt ismét győzni egy tétmérkőzésen a Pustertal ellen. A Salzburg ellen sem vallottuk szégyent, szoros találkozó volt, de egy kicsit jobb munkát végeztek nálunk. Összességében jó első hétvégét teljesítettünk. Két hazai mérkőzésünk következik, vannak sérültek és eltiltott is, de jó lesz újra itthon játszani a közönségünk előtt. Fókuszáltnak kell lennünk az első perctől, az első harmad fontos lesz pénteken – mondta  Kevin Constantine, a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője  a találkozó előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában