Feltesszük az „i”-re a pontot?

2022.09.23. 07:30

Péntek este Németország otthonában lép pályára a magyar válogatott

Fantasztikus teljesítményének köszönhetően két mérkőzéssel az idei Nemzetek Ligája sorozat vége előtt óriási siker kapujába került a magyar labdarúgó-válogatott.

Németh Krisztián

Szalai Ádám és Fiola Attila

Fotó: Török Attila / MW

Önmagában is óriási siker az A divízióban nyújtott teljesítményünk: az angolok oda-vissza verése, nem beszélve a wolverhamptoni parádés 4-0-s győzelmünkről és a németek elleni hazai iksz. Eddig egyedül az olaszok tudtak minket legyőzni. Most már nem árt kifejezetten az első helyért hajtania a hét ponttal csoportelső magyar válogatottnak. Egy pont biztosan elegendő ahhoz a hátralévő két fordulóban, hogy az első három hely valamelyikén végezzünk. De ennél többről is szó van! Komoly esélyünk van arra, hogy bennmaradjunk az A divízióban, és jövőre is a legerősebbek között szerepeljünk a Nemzetek Ligájában. Majdani Európa-bajnoki szereplésünk is jóval esélyesebbé válhat: mert az A-liga csoportelső, és -másodikjai, valamint a két legjobb harmadik kiemelt lesz az Eb-selejtezősorsolásnál. Ha pedig jól alakul számunkra a ma esti németek, és a hétfői olaszok elleni hazai mérkőzés, és maradunk az 1. helyen, akkor négyes döntőt vívhatunk a Nemzetek Ligájában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában