Csütörtöktől emléktorna

2022.09.14. 13:00

Nagy Gábor klubelnökre emlékeznek

Első alkalommal rendezi az Arconic-Alba Fehérvár a Nagy Gábor Emléktornát, a tavaly nyáron elhunyt, legendás klubelnökre emlékezve.

Horog László

Takács Martin (balra) és Takács Milán jól játszott múlt hétvégén, Körmenden

Forrás: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A fehérvári kosárlabdázók múlt hétvégén, erősen tartalékos csapattal – négy válogatottjuk nélkül - léptek pályára Körmenden, nemzetközi tornán, a házigazdák, valamint a szlovén Novo Mesto és az osztrák Oberwart ellen, végül a 4. helyen zárták az eseményt  

- Foghíjas csapattal érkeztünk, ezért mindenképp pozitívum, hogy a keret fiatal játékosai játékperchez jutottak. Mindkettő mérkőzés jól szolgálta a fejlődésünket, az ellenfeleink fizikálisabban játszottak, valójában ez volt a kulcsa a győzelmeiknek. Annak ellenére, hogy a tornát két vereséggel zártuk, voltak biztató jelek a pályán. A héten már szinte mindenki csatlakozott a csapathoz, így majdnem a teljes kerettel szerepelhetünk a fehérvári eseményen. Természetesen szeretnénk jól szerepelni – közölte Takács Martin, aki jól játszott, 15 pontot szerzett a vasi összecsapásokon.

Az Alba Fehérvár szeptember 15-én és 16-án rendezi a Nagy Gábor Emléktornát, tisztelettel emlékezve az egy éve elhunyt klubvezetőre, aki az ezredfordulón felépítette a legsikeresebb hazai, férfi kosárlabdaklubot. A seregszemlén az Arconic-Alba Fehérvár mellett a bosnyák KK Igokea, az osztrák Swans Gmunden, valamint a legutóbbi Magyar Kupa-győztes Szolnoki Olajbányász lép pályára.

A program. Szeptember 15. (csütörtök), 16:00 Szolnoki Olajbányász–Swans Gmunden,18:50 ünnepélyes megnyitó, 19:00 Arconic-Alba Fehérvár–KK Igokea. Szeptember 16. (péntek), 16:00 KK Igokea–Szolnoki Olajbányász, 19:00 Arconic-Alba Fehérvár–Swans Gmunden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában