Sűrűsödik a program

2022.09.29. 16:18

Ismét egy újonc érkezik a Raktár utcába

A Hydro Fehérvár AV19 az ICEHL pénteki játéknapján a ligaújonc Migross Supermercati Asiago Hockey jégkorongcsapatát látja vendégül 19.15-től.

Beke Zsombor

Patrick Newell (kékben) góljaira pénteken is nagy szükség lesz

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Volánra sűrű napok várnak, hiszen a Bajnokok Ligája és az ICEHL programja a következő időszakban beindul. Pénteken az olasz Asiago látogat a Raktár utcába, majd vasárnap a kék-fehérek Ljubljana veszik az irányt. Az osztrák bajnoki után nem sokat tartózkodnak Fejér megyében Kevin Constantine fiai, hiszen kedd este már a CHL-ben a Katowice otthonában szerepel a Fehérvár. Ezután jövő pénteken és szombaton először a Graz, majd másnap a Villach vendégszerepel az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. 

Az erőltetett menet pénteken kezdődik a ligaújonc ellen. Az olasz csapat az utolsó előtti helyen áll a 13 csapatos bajnokságban, az egyetlen győzelmét még az első fordulóban, a Graz ellen szerezte meg idegenben. Az azóta eltelt időben az Innsbruck 5-1-re, a Salzburg és a Villach pedig 5-3-ra verte meg az Asiagót. 

A Fehérvár kicsit hullámzóan kezdte az idei kiírást. Háriék magabiztos sikerrel nyitottak Olaszországban a Pustertal ellen, majd Salzburgban a címvédő nyert 4-1-re. A harmadik fordulóban a Ljubljana vendégeskedett a Raktár utcában, a Volán akadozó játékkal, bár kétszer is egyenlíteni tudott, végül a szlovénok egy perccel a vége előtt eldöntötték a pontok sorsát. A legutóbbi körben a szintén újonc Vorarlberget fogadta a Fehérvár, az első két harmad után az osztrákok vezettek még 2-1-re, de a Volán parádés, 4-0-ás utolsó húsz perccel megszerezte második győzelmét. 
Pénteken is fontos lenne a három pont megszerzése, hiszen a sűrű menetelés elején egy siker nagy lökést adhat a társaságnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában