Labdarúgás

2022.09.09. 13:14

Igen kellemetlen ellenfél érkezik Csákvárra

A Merkantil Bank Liga NB II 8. fordulójában a tavaly még az NB I-ben vitézkedő Gyirmót FC Győr csapata látogat az AFC Csákvárhoz vasárnap 16 órától.

Káldor András

Nehéz csata vár a fehér mezes Csákvárra

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

Egyáltalán nincs jó passzban az Aqvital FC Csákvár gárdája, ráadásul továbbra is gondot okoz számukra a lehetőségek kihasználása, hiányoznak a lőtt gólok. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy hét játéknap alatt mindössze ötször vették be az ellenfelek kapuit. Nem lesz könnyű dolguk az NB I-ből kieső, de oda egyértelműen visszavágyó győriekkel szemben sem. Az osztály talán legstabilabb védelmét kellene feltörniük Baracska Rolandéknak, a tetejébe idegenben eddig mindössze egyszer tudták bevenni az ellenfelek az egykor a Videoton FC-ben is bemutatkozó Hársfalvi András kapuját.

A két csapat legutóbb a 2020/2021-es idényben találkozott az NB II-ben, Csákváron az AFC nyert 2-1-re Madarász Már két góljával, míg Gyirmóton Heffler Norbert triplájának köszönhetően 3-0-ra győzött a házigazda.      

A Gyirmót hétfőn hazai pályán szenvedett 2-1-es vereséget a DVTK-tól, így minden bizonnyal kellően felpaprikázva érkeznek Csákvárra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában