Frissen Fejérből

2022.09.27. 16:57

Fiola Attila: "Büszke vagyok a csapatra, ezen az úton kell továbbhaladni" (videó)

A magyar labdarúgó-válogatott csodálatos utazáson vett részt a Nemzetek Ligájában. 10 ponttal zárták az úgynevezett halálcsoportot, amelyben maguk mögé utasították mind az angol, mind a német válogatottat.

Bagotai Zsanett, Németh Krisztián

Forrás: Németh Krisztián / Fejér Megyei Hírlap

Az olaszok ellen, telt ház előtt lépett pályára Marco Rossi csapata a Puskás Arénában, és egészen biztos, hogy a televíziók előtt is egy emberként izgultak magyarok ezrei, hogy a válogatott megkoronázza ezt a menetelést. Sok szempontból volt különleges az olaszok elleni találkozó, de kijelenthetjük, ahogy az utolsó válogatott mérkőzését játszó Szalai Ádám könnyek között hallgatta a Himnuszt, az este egyik nagy pillanata volt. 

Derekasan helyt állt a csapat, az utolsó percekig harcoltak, és több nagy helyzetet is kiharcoltak, amit sajnos nem tudtak gólra váltani, így az olaszok nyerték a találkozót 2-0-ra. 

A mérkőzés után Fiola Attila, a MOL Fehérvár FC védője kissé csalódottan értékelt, hiszen szerették volna úgy elbúcsúztatni Szalai Ádámot, hogy nem kapnak ki itthon. Azt azonban kiemelte, hogy nagyon büszke az egész csapatra, örül, hogy a részese lehet ezeknek a történelmi pillanatoknak, és ezen az úton kell tovább haladniuk.

Videón, a teljes nyilatkozat: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában