Szeptember 7-én

2022.08.31. 09:35

Szurkolói ankétot és közönségtalálkozót tart a Fehérvár Enthroners

Szurkolói ankétot és közönségtalálkozót hirdetett az idén mindent megnyerő Fehérvár Enthroners csapata.

szekesfehervar.hu

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A székesfehérvári amerikaifutballisták történelmi szezonon vannak túl, melyet most a rajongókkal közösen szeretnének megünnepelni. Veretlenül, minden csapategységben domináns teljesítményt nyújtva masírozott végig a Fehérvár Enthroners az idei szezonban.

Az osztrák Divízió I-ben, a magyar bajnokságban, valamint a CEFL Cupban is érdekelt Koronázók mindhárom fronton győzni tudtak. Ez pontokban mérve 18 meccsen összesen 708 szerzett és 183 kapott pontot jelent, ami még európai szinten is megsüvegelendő teljesítmény. A csapat a remek teljesítmény után jövőre még magasabb célokat tűzött ki maga elé: egyedüli magyar csapatként Európa legerősebb ligájában, a European League of Football-ban, azaz az ELF-ben indulnak.

A 2023-as kihívások előtt most a szurkolóknak lehetőségük nyílik együtt megemlékezni a 2022-es szezonról: szeptember 7-én, szerdán 17 órától közönségtalálkozót tartanak a Városház téren. Pál Tibor Kornél, a Fehérvár Enthroners elnöke minden Enthroners-szimpatizánst szeretettel invitált a rendezvényre, ahol lehetőség lesz közös fotókra és aláírásokra a játékosokkal, valamint az edzőkkel egyaránt. A találkozón a 2022-es szezon három serlegét is megnézhetik a szurkolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában