A CHL-kupa Fehérváron volt

2022.08.13. 17:00

A közönségnek is bemutatkozott a Hydro Fehérvár AV19

Szombat délután a Zichy színpadon volt jelenése a Hydro Fehérvár AV19 idei keretének, a bemutatkozás után a szurkolók találkozhattak kedvenceikkel.

Beke Zsombor

A Hydro Fehérvár AV19 2022/2023-as kerete és a CHL bajnoki trófeája

Forrás: Beke Zsombor / Fejér Megyei Hírlap

Fantasztikus szezont zárt tavaly a Volán az ICEHL-ben, hiszen a kék-fehérek az alapszakaszban elért harmadik hely után meg sem álltak a bajnokság döntőjéig, ahol végül nagy csatában a Red Bull Salzburg zsebelte be az aranyérmet. A vezetőség igyekezett együtt tartani a keret nagy részét, így szombat délután csupán néhány új arccal találkozhattak a szurkolók a Zichy-színpadon. A játékoson és a stábtagokon kívül ott volt a színpadon a CHL bajnoki trófeája is, amely e jeles alkalomból volt Székesfehérváron. A színpadi látogatás után a fanatikusok találkozhattak a keret tagjaival, elkészülhettek a közös képek, lehetett dedikáltatni az ereklyéket. Ezen felül a szurkolók a CHL bajnoki serlegével is elkészíthették a közös fényképet. 

Az eseményen szinte minden játékos részt vett, így ott volt az előző szezonban csípősérüléssel bajlódó Bartalis István is, aki már száz százalékos állapotban várja a szezont. 

– Jól vagyok, azt gondolom, hogy vissza tudtam kerülni a száz százalékos formámban, remélhetőleg a mérkőzések alatt minél jobban belejövök a játékba és tavalyi szezonnal ellentétben, idén nem kell majd mérkőzéseket kihagynom – nyilatkozta az eseményen Bartalis István. – Az első hét után nagyon sok következtetést még nem lehet levonni a csapatra nézve. A régi játékosok már tudják a taktikai elemeket, de nekünk is nagyon jól jön, hogy felfrissítjük a tavalyi taktikát, reméljük az újak is minél hamarabb elsajátítják majd és a csapat újra összeáll. Mindenki győzni szeretne, a CHL-ben is azért megyünk oda, hogy megmutassuk milyen a magyar virtus. Ne csak itt az osztrák bajnokságban legyünk sikeresek, a Bajnokok Ligájában is meg szeretnénk mutatni, hogy Magyarországon is van jó jégkorong. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában