Hosszabbítás

2022.08.17. 16:10

2025-ig biztosan PAFC-mezben Pécsi Ármin

Meghosszabbította szerződését a 17 éves kapustehetség, Pécsi Ármin a Puskás Akadémiával.

Németh Krisztián

Forrás: Dömötör Csaba/MW-arcíhv

Az ifjú titán idén  újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen immár az NBI.-es csapat keretéhez is hozzátartozik. Aligha volt kérdéses, hogy meghosszabbítják szerződését Felcsúton a saját nevelésű hálóőrnek. Pécsi 2017 óta pallérozódik akadémiánkon, 2021-ben tagja volt a Puskás–Suzuki-kupát nyert U17-es csapatnak, és a legnagyobb kapusreménységek közt tartják számon. Balajcza Szabolcs  PAFC kapusedzője azt mondta róla nyáron, hogy elképesztő ütemben fejlődik.

- Hatalmas tehetségnek tartom, a tervek szerint az NB III-ban tizenhét évesen végig ő fog védeni a szezonban. Elképesztő ütemben fejlődik, amiben Tóth Balázsnak és Markek Tamásnak is hatalmas szerepe van, mert sokat és megfelelően istápolják. Persze ehhez Ármin is kell, aki rendkívül alázatos, és nagyon beleillik ebbe a társaságba. A tehetségét eddig is látni lehetett, de most olyan fejlődési szakaszon megy keresztül, amely nála nagyon látványos. Fizikálisan is egyre jobban erősödik, szerintem egy-két éven belül NB I-es szinten védhet. Nagyon jó úton halad, nagyszerű visszajelzéseket kaptunk az U17-es válogatottból is, amelynek tavaly húzóembere volt - mondta ifjú tanítványáról a szakember.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában