Labdarúgás

2022.07.05. 09:20

Csucsánszkyval kezdte a Mór a felkészülést

A megyei I. osztály bajnoka, a Móri SE, amely osztályozó nélkül jutott az NB III.-ba, a korábbi ötszörös válogatott, Videoton-legenda Csucsánszky Zoltán irányításával készül a 2022/2023-as idényre.

Káldor András

Forrás: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Németh Bálint csak időlegesen vezette a móri gárdát, vállalását teljesítette, hiszen bajnokcsapat edzőjeként hagyta el a kispadot. A rutinos és sokat látott Csucsánszky Zoltán eddig a Veszprém megyei I. osztályú bajnokságban vitézkedő Balatonfűzfő mestere volt, ám nem véletlen, hogy engedett a móriak hívó szavának, hiszen már megfordult itt, és ezer szállal kötődik a csapathoz.

– Örömmel vállaltam a munkát, nem ismeretlen a közeg, de azért más, mint korábban. Nemcsak a csapat, hanem az én számomra is új kihívás lesz az NB III. Június 25-én kezdtük a munkát, az NB III. minősége és színvonala az utóbbi időben óriási változáson ment keresztül, és nekünk is ehhez kellene igazodni. Az első hét ráhangoló edzésekkel telt, majd a Sárosddal játszottuk az első edzőmeccset (5-2). A második héttől teljes intenzitással dolgozunk, közben szerdán a Mol Fehérvár II., szombaton pedig a KTE II. lesz az ellenfelünk – tudtuk meg a szakembertől.

Még nem alakult ki a végleges keret, azok a meghatározó játékosok, akik kivívták az aranyérmet, a csapatnál maradtak, de érkezők is lesznek.

– Kötelező lesz 2004-es születésű játékost pályára küldeni, ezért 2-3 fiatalra szükség lesz, és szeretnénk olyanokat is hozni, akik rutinosak, motiváltak és a csapat segítségére lehetnek. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában