Frissen Fejérből

2022.07.05. 12:22

Fiola Attila marad Székesfehérváron

Hetekig kérdéses volt, hogy marad-e a Mol Fehérvár FC kötelékében Fiola Attila. A 32 éves válogatott védő hétfőn a csapat után utazott az ausztriai edzőtáborba, s aláírta szerződéshosszabbítását.

Ferencz Balázs

Forrás: Török Attila / Nemzeti Sport

Fiola Attila 2016 óta eddig 177 tétmérkőzésen lépett pályára a Vidiben, ezeken egy gólt szerzett. 2018-ban alapembere volt a fehérváriak harmadik NB I-es bajnokcsapatának, ugyanebben az évben az Európa-liga csoportkörébe jutott a piros-kékekkel.

2017-ben, 2019-ben és 2020-ban bajnoki ezüstérmet, 2021-ben bronzérmet nyert Fehérváron, a Magyar Kupát 2019-ben hódította el a csapattal, 2021-ben ezüstérmes lett. 

- Örülök, hogy a Vidiben folytathatom pályafutásomat, a hetedik szezonomat kezdem a csapatban, így egyértelmű, hogy jól érzem magam itt. A júniusi válogatott mérkőzések óriási élményt jelentettek számomra, ezt követően, egy hosszú szezon végén jól jött a pihenés is. Most viszont újult erővel tértem vissza a csapathoz, és rögtön meg is kezdtem a srácokkal a felkészülést a következő idényre - fogalmazott Fiola Attila a klub honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában