Sérülése után ősszel már pályára lépne

2022.07.28. 22:04

Fájdalmas szezon után Tamara Smbatian

Térdsérülése miatt csak négy bajnokit játszott az előző szezonban Tamara Smbatian, az Alba Fehérvár KC ukrán irányítója.

Németh Krisztián

Tamara Smbatian a nyaralást is kihagyta

Forrás: Fehér Gábor / FMH-archív

– Már elmúltak a fájdalmak mind a térdemben, mind a pszichémben. Sokszor ugyanis jobban fájt a lelátóról nézni a csapat mérkőzését, mint gyógytornán gyakorlatokat végezni – emlékezett a 27 éves játékos a szomorú időszakra. Tavaly szeptember vége óta nem játszhatott, de közel a visszatérés. – Mostanra a térdem kezd visszatérni az eredeti terhelhetőségéhez, amiben a fegyelemnek és elszántságnak nagy szerepe van. Kihagytam a nyaralást, úgy éreztem, hogy ha nem fektetem minden energiámat a rehabilitációra, akkor nem fogom tudni elkezdeni a csapattal a szezont. Két évvel hosszabbítottam meg a szerződésem, remélem, hogy kulcs­emberré tudom fejleszteni magamat. A sérülés megtanított arra, hogy mindig törekedjek a legjobbra. A legfontosabb, hogy továbbra is itt vagyok, csinálom a dolgom, és mindent megteszek a sikeres szereplés érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában